Werken bij Don

De medewerkers vormen het hart van het bedrijf

Don Trucking  is een van oorsprong Nederlands, snel groeiend bedrijf dat aan grote en middelgrote logistieke dienstverleners trucks en chauffeurs levert voor het vervoer tussen West- en Oost-Europa. Don Trucking  heeft een platte organisatie en korte lijnen. In de visie van Don Trucking  vormen de medewerkers het hart van het bedrijf. Het zijn immers de chauffeurs en het ondersteunend personeel die de ambities van het bedrijf waarmaken.

Don Trucking  is regelmatig op zoek naar chauffeurs die vinden dat problemen er zijn om te worden opgelost en die goed kunnen communiceren. Geïnteresseerden die beschikken over een geldig vrachtwagenrijbewijs en minimaal drie jaar ervaring als (internationaal) chauffeur kunnen contact opnemen door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen of door te bellen met +48 664 123 780, general manager Don Trucking  Polen.

Don Trucking  biedt goede werkomstandigheden, een plezierige werksfeer, veel vrijheid, een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Don Trucking  werkt met het allermodernste materieel.

...

Copy © 2010 DonTrucking