DIENSTEN VAN Don Trucking

Don Trucking  kent de taal en ook de mores

TRUCKING
Don Trucking levert trucks en chauffeurs

Voor grote en middelgrote transporteurs levert Don Trucking  trucks en chauffeurs voor trucking door geheel Europa. De opdrachtgever verzorgt de planning, Don Trucking  zorgt ervoor dat de planning stipt en volgens de specificaties van de opdrachtgever wordt uitgevoerd. Don Trucking  organiseert de communicatie met de chauffeurs.
Don Trucking  gaat met zijn opdrachtgevers langdurige relaties aan. Samen met de opdrachtgever wordt er gewerkt aan een partnership op maat. Binnen deze partnerships vormen de planners van Don Trucking  een cruciale rol. In de dagelijkse samenwerking verzorgen zij het contact met de chauffeurs en met de opdrachtgever.

LIJNDIENSTEN
De planners van Don Trucking  vervullen een cruciale rol

Don Trucking  biedt logistieke dienstverleners de mogelijkheid het vervoer tussen verschillende terminals uit te besteden. Don Trucking  organiseert dan in overleg met de opdrachtgever een lijndienst tussen twee of meer terminals. Voor de opdrachtgever betekent dit ontzorging, minder kosten en hogere betrouwbaarheid.

 

MOGELIJKHEDEN
Don Trucking  werkt met een aantal beproefde concepten

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgevers zijn er verschillende mogelijkheden om te komen tot een succesvolle samenwerking. Don Trucking  werkt met een aantal beproefde concepten. De account managers laten u graag zien met welke concepten er momenteel gewerkt wordt en hoe deze kunnen worden aangepast aan de wensen van de opdrachtgever

Copy © 2010 DonTrucking