bel ons: 
31 880 108 000
Diensten

Diensten van Don Trucking

Don Trucking kent de taal en ook de mores

TRUCKING
Don Trucking levert trucks en chauffeurs

Voor grote en middelgrote transporteurs levert Don Trucking trucks en chauffeurs voor trucking door geheel Europa. De opdrachtgever verzorgt de planning, Don Trucking zorgt ervoor dat de planning stipt en volgens de specificaties van de opdrachtgever wordt uitgevoerd. Don Trucking organiseert de communicatie met de chauffeurs. Don Trucking gaat met zijn opdrachtgevers langdurige relaties aan. Samen met de opdrachtgever wordt er gewerkt aan een partnership op maat. Binnen deze partnerships vormen de planners van Don Trucking een cruciale rol. In de dagelijkse samenwerking verzorgen zij het contact met de chauffeurs en met de opdrachtgever.

LIJNDIENSTEN
De planners van Don Trucking vervullen een cruciale rol

Don Trucking biedt logistieke dienstverleners de mogelijkheid het vervoer tussen verschillende terminals uit te besteden. Don Trucking organiseert dan in overleg met de opdrachtgever een lijndienst tussen twee of meer terminals. Voor de opdrachtgever betekent dit ontzorging, minder kosten en hogere betrouwbaarheid.

MOGELIJKHEDEN
Don Trucking werkt met een aantal beproefde concepten

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgevers zijn er verschillende mogelijkheden om te komen tot een succesvolle samenwerking. Don Trucking werkt met een aantal beproefde concepten. De account managers laten u graag zien met welke concepten er momenteel gewerkt wordt en hoe deze kunnen worden aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.

Copyright © Don Trucking 2016. All rights reserved.